Introduksjon til Bildetangen

Et steinkast fra Sartor Senter, i sundet mellom Kolltveit og Straume, ligger Bildøy. Den nordre delen av øya heter fra gammelt av Bildetangen. Her skal området utvikles til et bysentrum og bli en del av Sotra Kystby. Se filmen under for å bli bedre kjent med Sotra Kystby og regionen rundt.

Sotra Kystby

Del video på sosiale medier

Tidslinje

Det har skjedd mye siden visjonen om å skape en by på Bildetangen ble lansert. På tidslinjen nedenfor kan de se hva som har blitt gjort til nå og hvilke planer som ligger i framtiden.

Interaktivt kart

Utforsk Bildetangen! På kartet under kan du finne fakta om framtidig utvikling og gammel historie for området.

Visste du for eksempel at Bildetangene er en av plassene i Norge som ble tidlig bosatt når isen trakk seg tilbake etter istiden? Vi tror at dette er et godt signal på at her vil folk trives også i framtiden.

Galleri

I galleriet kan du finne gode bilder av området, samt skissetegninger som viser hvordan Bildetangen kan se ut i framtiden.

Hva ønsker du deg på Bildetangen?

For å kunne lykkes med å skape en by som folk vil trives i, ønsker vi dine innspill til videre planlegging. Enten du ser for deg at du skal bo, arbeide eller bare besøke byen – hva mener du bidrar til at en by oppleves som god å være i?

Skriv inn koden i bildet nedenfor

Kontakt

Bildetangen utvikles i dag av Prosjekt Kystby AS, som eies av Liegruppen AS. For mer informasjon om Liegruppen besøk Liegruppen.no eller lik Liegruppen på Facebook. Ønsker du mer informasjon om Sotra Kystby, besøk nettsiden sotrakystby.no eller lik Sotra Kystby på Facebook.

For spørsmål eller andre henvendelser, vennligst ta kontakt med kontaktpersonene under.

Liegruppen
Jan Arthur Nilssen

Jan Arthur Nilssen

Prosjektleder

Telefon: +47 56 31 68 88
Mobil: +47 95 88 60 87
Epost: jan.arthur@liegruppen.no

Roy-Eddy Lie

Roy-Eddy Lie

Eiendomssjef/Daglig leder Prosjekt Kystby AS

Telefon: +47 56 31 68 68
Mobil: +47 90 08 91 05
Epost: roy.eddy@liegruppen.no